Romantisk ophold

Beliggenheden ved Danmarks Smukkeste Fjord og naturen i Hou Skov gør Jomfrubakken helt perfekt til en romantisk ferie eller weekendophold. Fra Jomfrubakken er der kun 2,5 km til Rosernes By Mariager - hvor man kan gå en tur i den historiske bymidte, mærke den maritime atmosfære på Havnen eller nyde et godt måltid mad på en af byens restauranter og cafeer.

I sommermånederne kan det også anbefales at tænde op i grillen, åbne en flaske god vin og nyde en varm dansk sommeraften i de skønne omgivelser.

Søger I i højere grad wellness og forkælelse, så har vi på Jomfrubakken et lyst og rummeligt spa-værelse. Herudover kan man man i Mariager få en ægte wellness oplevelse på Mariager Saltcenter, hvor man kan bade i Det Døde Hav, få massage, få lagt muddermaske og meget mere.

Vi bestræber os for at skabe de bedste rammer for at I kan få en god oplevelse. Hygge og idyl skal være en naturlig del af oplevelsen, når man besøger Jomfrubakken - her skal man kunne "lade op" og få ny energi til at klare hverdagens stress og jag.