B&B – Jomfruhulen

Jomfrubakkens B&B - Jomfruhulen

Jomfrubakkens B&B afdeling består af 4 dobbelt værelser med mulighed for opredning i 1 af disse i et selvstændigt hus. Huset indeholder 1 toilet og 1 badeværelse, et fælleskøkken, hvor der er mulighed for at tilberede mad samt en hyggelig spisestue/opholdsstue med TV. 

B&B inkluderer:

  • Morgenmad med kaffe, the og juice
  • Overnatning i Jomfruhulen i 2 personers værelse
  • Adgang til fælles køkken
  • Adgang til fælles opholdsrum
  • Adgang til have/terrasse 
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Du kan leje hele Jomfruhulen på dagsbasis, en weekend, en uge eller i alle hverdage – med andre ord lige hvad du har brug for! 

B&B pakken kan altid tilpasses jeres konkrete behov og ønsker eks. til at inkludere frokost på Jomfrubakken eller en madpakke “to go”

Jomfruhule pakken kan dække jeres konkrete behov og ønsker eks. til at afholde en mindre familiefest, en teambuilding dag for mindre virksomheder eller noget helt tredje. 

Vær opmærksom på at vi som minimum udlejer 2 nætter af gangen, med mindre andet er aftalt.

Jomfruhulen

Udtalelser fra Mogens og Anita / Ølgod

Vi er kommet på Jomfrubakken siden sommeren 2007 Det startede med et weekendophold hvor vi ville til Mariager. Vi havde aldrig prøvet Bed and Breakfast før og tilfældigvis faldt vores øjne på Jomfrubakken, det så indbydende ud og især det at man kunne se værelserne var et plus, da det så indbydende ud. Vi faldt pladask for stedet, omgivelserne og Jørgen og Gitte, de har altid formået at man føler sig godt tilpas i afslappende omgivelser, især gør Gitte meget ud af at gøre det hyggeligt f.eks op til jul og påske hvor hun pynter op så der er altid en god stemning. Vi er gennem årene kommet på Jomfrubakken 1-2 om året og nu bruger vi gerne Jomfruhulen da vi også har vore børn og familie med, som vi syntes skal se stedet, hvor vi føler os hjemme. Men vi har også holdt nytår i hulen bare os to da Jomfruhulen har en beroligende virkning og god effekt på en stressende hverdag, bare det at man køre op af grusvejen ja så kommer smilet frem og roen sænker sig, Vi føler at Jomfruhulen er vores 2. hjem. Vi behøver ikke Charterrejer vi skal bare en tur til Mariager, ligge på sofaen i hulen det er ren afslapning og vi bliver ladet op igen Det kan varmt anbefales at tage en tur ned i Mariager by eller en tur rundt om Fjorden ad de små veje måske en sejltur på vandet og tur med veterantoget. Siden vi er kommet på Jomfrubakken har vi prøvet mange andre gode Bed and freakfast men vi vender altid tilbage til Jomfruhulen som er vores favorit. Jørgen og Gitte står altid til rådighed hvis man mangler noget eller man skal have et tip på, hvad der er at opleve Vi kan klart anbefale stedet til andre
De kærligste hilsner fra
Mogens og Anita / Ølgod
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.