Konfirmation

Den gode fest

Konfirmation på Jomfrubakken

Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig, men kræver ofte en del planlægning. Der er mange ønsker og forventninger til festen, når man skal til at ”træde ind i de voksnes rækker”. Alt det og mere til kan vi hjælpe med på Jomfrubakken.

Jomfrubakken, ved Mariager Fjord har de helt rigtige lokaler og omgivelser til den store begivenhed. Vi kan sørge for, at livretterne bliver serveret, et stort udvalg af drikkevarer og skal bordene pyntes helt specielt, farverigt eller enkelt, så hjælper vi med sjove ideer – kun fantasien sætter grænser. Det er jo den store dag!

Hold jeres konfirmationsfest i smukke omgivelser, på en bakketop med skoven lige ved siden af med masser af plads til festen og plads til at både store og små legebørn kan slå vejrmøller, spille fodbold eller andre sjove udendørsaktiviteter. Vi har mooncars, kastegolf, fodbolde, badminton samt træer til at klatre i. Ønsker I at lave skumfiduser eller snobrød, så har vi også en bålplads til det.

Kommer jeres gæster langvejs fra, kan vi også tilbyde 10 værelser, herunder familieværelser med køjesenge samt vores B&B afdeling hvor der er plads til 10 personer. Alt i alt har vi 38 sengepladser som vi kan hjælpe med at fordele bedst muligt. Skulle det alligevel ikke være nok er der masser af plads til evt. telte, mobilehomes eller campingvogne på grunden. Du kan med andre ord leje hele Jomfrubakken og få det helt som I gerne vil.

Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning på hele familiens ønsker til den festlige dag. I er altid mere end velkomne til at komme på besøg og se både lokalerne, værelserne og de fantastiske udendørsarealer.

Lone & Gams Christensen

I april 2018 holdt vi vores datters konfirmation på Jomfrubakken. Vi havde tidligere været til bryllup på Jomfrubakken og var blevet ret begejstrede for de rustikke rammer stedet tilbyder - så det var helt perfekt, da muligheden for at fejre vores datters store dag, tilbød sig. På Jomfrubakken er der god plads - både ude og inde. Vores gæster nød at kunne sætte sig udenfor med en kop kaffe eller et glas køligt vin og nyde udsigten, haven og selskabet. Børn og barnlige sjæle hyggede sig med stigegolf og kongespil. Andre trak ind i den rolige pejsestue - især rart for de allermindste gæster og deres mødre. Som førstegangs-konfirmations-forældre fik vi god hjælp og inspiration fra Gitte bla vedr opstilling af borde, buffet, gavebord mm. Alt var gjort klart til os på dagen og der manglede absolut intet. Vi følte os så godt taget af på Jomfrubakken og kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Lone & Gams Christensen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.