Mødelokaler

Møde/konference

På Jomfrubakken har vi både hjerte og rum til dig som skal holde møde, kurser, konferencer, events eller selskaber i de smukkeste omgivelser ved Mariager Fjord. Den unikke ro giver plads til både små og store tanker – med andre ord tid til fordybelse og et kreativt mindset på samme tid.

De skønne omgivelser lige udenfor døren opfordrer til “walk and talk” i pauserne og med skoven i baghaven kan I tage den lange gå-tur eller arrangere orienteringsløb – mulighederne er mange

Vi opdager nye og bedre måder at holde møder og arrangementer på, fordi vi udvikler os hele tiden med vores gæster. Vi ved hvad der skal til for at stable et vellykket arrangement på benene og vi gør os umage for at dit bliver en succes og hjælper gerne til i alle faser.

Hos os er hjørnerne runde og i princippet er der ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. Ethvert arrangement er forskelligt og vi tilpasser stedet efter jeres behov.

I har muligheden for at have Jomfrubakken helt for jer selv – huset/husene kan lejes på daglig/ugentlig basis. Alt dette og mere til aftales ved booking.

Du får moderne tekniske faciliteter i en tryg og charmerende atmosfære med et touch af nostalgi af den fede slags fra den gamle provstegård.

Vores mødepakker

1/2 Dagsmøde

morgenmad/frokost

1/2 Dagsmøde

frokost/eftermiddag

Heldagsmøde

Hele dagen
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Heldagsmøde
inkl. overnatning

Hele dagen

1 1/2 Dagsmøde inkl. overnatning

Hele dagen

Heldagsmøde uden overnatning

Hele dagen
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Statement fra Aage Vestergaard Larsen A/S

Vi har gennem årene benyttet Jomfrubakken til stort set alt, hvad deres faciliteter tilbyder. Vi har haft kunder og leverandører til overnatning – hvilket ALTID har været en succes ikke mindst grundet det høje service niveau. En god start på dagen er nærmest ubetalelig, hvis man skal sidde i møde resten af dagen. Selvom vores virksomhed er beliggende i Mariager tager vi nogle gange ud på Jomfrubakken for at holde strategi- og bestyrelsesmøder – der er alt hvad vi har brug for indenfor IT, forplejningen er fantastisk og i pauserne kan man “få hjernen på plads” ved blot at gå udenfor og se Mariagerfjord. Vi har altid større projekter på virksomheden og i forbindelse med et af disse “CIRKLA – Akademi for genanvendelse af plast” afholdte vi en konference her med 54 deltagere som et dagsarrangement – alle uden undtagelse forelskede sig i Jomfrubakken.
Gitte Buk Larsen
Medejer, bestyrelsesformand
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.