Håndværker B&B

Jomfrubakkens B&B – Jomfruhulen

Til dig/jer som er på farten

Jomfrubakkens B&B afdeling består af 4 dobbeltværelser med mulighed for opredning i 1 af disse i et selvstændigt hus. Huset indeholder 1 toilet og 1 badeværelse, et fælleskøkken, hvor der er mulighed for at tilberede mad samt en hyggelig spisestue/opholdsstue med TV. Så har du/i brug for at kunne slappe af efter en lang arbejdsdag i fantastiske omgivelser er Jomfruhulen stedet!

Der er fri parkering lige udenfor døren og hvis der skal ”luft til krop og sjæl” er skoven lige i baghaven og Mariagerfjord nærmest i forhaven.

Vær opmærksom på at vi som minimum udlejer 2 nætter af gangen, med mindre andet er aftalt.

Du kan leje hele Jomfruhulen på dagsbasis, en weekend, en uge eller i alle hverdage – med andre ord lige hvad du har brug for!

  • Morgenmad med kaffe, the og juice
  • Overnatning i Jomfruhulen i 2 personers værelse
  • Adgang til fælles køkken
  • Adgang til fælles opholdsrum
  • Adgang til have/terrasse 
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering
  • Mulighed for tilkøb af hhv. morgenmad og frokost ”to-go” og 1 dagens ret aftensmad.

B&B pakken kan altid tilpasses jeres konkrete behov og ønsker eks. til at inkludere frokost på Jomfrubakken eller en madpakke “to go”

Jomfruhule pakken kan dække jeres konkrete behov og ønsker eks. til at afholde en mindre familiefest, en teambuilding dag for mindre virksomheder eller noget helt tredje. 

Udtalelser fra Rosendalskolen

EN SKØN PERLE - Rosendalskolen har brugt Jomfrubakkens fantastiske rammer til pædagogiske dage med en enkelt overnatning, for alle vores afdelinger på skolen. Super faciliteter til mødevirksomhed med alt AV udstyr i topklasse og udenomarealer til teambuilding - for ikke at tale om vores sociale arrangementer om aftenen med teamfester. Vi har brugt Jomfrubakken dels til indlogering af udenbys undervisere til kursusfagene på skolen i Hobro og dels til vort eget lederteam i forbindelse med udarbejdelse af strategiplaner. Al forplejning klares af Jomfrubakken - så arrangementerne er altid i helt sikre hænder.
Johnny Kræmer Jensen
Tidl. viceskoleleder Rosendalskolen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.