Fest

Det gode selskab

Fest på Jomfrubakken

Igennem årene er Jomfrubakken blevet brugt til rigtig mange sjove, glade og festlige begivenheder af enhver art – simpelhen en fejring af livet. Nogle kræver mere planlægning end andre og vi er behjælpelige med både stort og småt. Der er så og sige “frit valg på alle hylder” – vi er der for at sikre at du/I får fejret den begivenhed præcis på den måde du/I ønsker.

Vi gør rigtig meget ud af, at forventningsafstemme sammen med dig/jer således at når begivenheden skal fejres, at det er i fuld overensstemmelse med dine/jeres ønsker. Sammen laver vi en tidskøreplan, så festen forløber helt som du/I forventer. Vi ligger vægt på og i detaljerne, så alle får lige præcis den oplevelse de har ønsket sig.

Kom og hold jeres runde fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup , guldbryllup, krondiamant bryllup , studenterfest, firmafest, familiefest, julefrokost, dansefest, fætter/kusinefest eller fest med gamle soldaterkammerater – Mulighederne er mange og ideerne er endnu flere.

Ønsker I at holde en fest et sted med historie, nærvær, sjæl og kærlighed, så er Jomfrubakken stedet for jer!

I har mulighed for at have hele Jomfrubakken for jer selv. Huset/husene vil så være jeres fra eksempelvis fredag eftermiddag til søndag middag – alt dette kan aftales når I booker.

Hold jeres fest på en bakketop ved skoven og med udsigt til MariagerFjord i smukke rolige omgivelser med masser af plads til festen og mulighed for at boltre sig og lege i haven.

Udtalelser fra Sing Sing Sing

Vi, i Sing Sing Sing, har tilbragt mange gode timer på Jomfrubakken. Dels i værelsernes komfortable senge, men vi har især nydt de smukke omgivelser, de flotte, stilfuldt restaurerede, sale, møde- og fællesrum, men vi snakkede bagefter også temmeligt meget om deres spændende og lækre morgenbord. Det er bare sådan et sted, man kommer tilbage til.
Sing Sing Sing
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.