1,5 km

Mariager Saltcenter

Mariager er Nordens eneste oplevelsescenter om salt. Her kan du gå på opdagelse i en rekonstrueret polsk saltmine, prøve salt fun ride eller svømme i "Det Døde Hav"

Hjemmeside

1,5 km

Mariager-Handest Veteranjernbane

På Mariager-Handest Veteranjernbanes flotte gamle tog, kan du opleve hvordan en togrejse foregik i gamle dage - dvs. i årene 1910-1950. Nyd stemningen, de gamle lokomotiver, kupeerne og de høflige konduktører i uniformer fra dengang.

Hjemmeside

Mariager Havn: 1,5 km / Dania: 1,5 km

"Hjuldamperen" Svanen

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser.

Hjemmeside

16 km

GASmuseet

GASmuseet ligger i det gamle Hobro Gasværk fra 1898. De gamle fabriksbygninger fremstår som dengang der blev produceret gas på stedet, men indvendigt er det idag et oplevelsescenter for hele familien.

Hjemmeside

Lystfiskeri

Der er en del ørreder i efterårs- og vintermånederne, og derfor er det også et virkeligt godt fiskeri på disse årstider, men hele året igennem er fjordfiskeri i Mariager Fjord en speciel oplevelse.​ De mange gode fiskepladser langs fjordens både syd- og nordside giver muligheder for gode fangstmuligheder, kombineret med den smukke natur fjorden byder på.

Når en dejlig dag på fjorden skal fordøjes, står vores pejsestue til rådighed, og brændet til pejsen ligger allerede klar. 
 

 

7,5 km

Mariager Golfklub

Jomfrubakken er det perfekte overnatningssted til en golfferie eller et golf ophold. Området byder på ikke mindre end fire golfbaner inden for ca. 30 minutters kørsel fra Jomfrubalkken.

 

Hjemmeside