Wellness ophold

Saltophold

Nyd livet og hiv et par dage ud af kalenderen….

Trænger I også til at koble af og komme lidt væk hjemmefra?

Vi tilbyder jer et skønt ophold i hyggelige omgivelser med varme, nærvær og en spændende oplevelse i Mariager Saltcenter.

Under opholdet vil I blive forkælet med en 2 retters aftensmenu i Jomfrubakkens hyggelige lokaler. I skal nyde en god nats søvn i jeres dobbeltværelse og om morgen står morgenbuffeten klar.

Som en del af pakken går turen også en smut til ind til Mariager by, hvor I kan forlyste jer i Mariager Saltcenter. Når I besøger Mariager Saltcenter, træder I ind i en verden af salt. Her kan I tage elevatoren "ned i den gamle saltmine", se hvordan de syder salt efter de gode gamle principper og gå på opdagelse i verdens største saltkarudstilling… så er der noget at tale om bagefter.

Tager I badetøjet med, kan I prøve afslappende badetur i deres varme saltvandbassin, der er næsten som at bade i Det Døde Hav - og har I lyst til at blive forkælet med salt-wellness, så er det også muligt. Husk at booke tid i forvejen på mail@salttouch.com

Når sulten melder sig, kan Cafe Saltbøssen tilbyde forskellige lette retter. Her kan I smage på livet og nyde udsigten over fjorden imens.

Måske planlægge en tur op i den hyggelige gamle by Mariager.

Følgende saltophold kan bookes fra mandag – torsdag.

1 dobbelt værelse v. 2 per med 2 retters aftenmad og morgenmad + 2 entré billetter til Mariager Saltcenter /  800 kr. pr person.

En ekstra nat koster for 2 personer 900 kr. med morgenmad.

Vi glæder os til at se jer!

Salttouch

Selvforkælelse hos Salt Touch

- velvære for krop og sjæl

Trænger kæresten, familien eller din gode ven/veninde til at blive forkælet? Hos Salt Touch er I garanteret velvære og selvforkælelse i en afslappende atmosfære. Prøv en af vores populære wellness-behandlinger, som udføres med lækre salte og olier eller oplev vores ’Dødehavskur’, hvor kroppen helt naturligt slapper af og peeles med kropsvarm olie og sydesalt.

Et velfortjent afbræk fra hverdagen

Hos Salt Touch tilbyder vi en all-in-one kropsbehandling med massage, bodyscrub og ansigtsbehandling. Både under og efter behandlingen vil du opleve total afspænding for både krop og sjæl. Behandlingen starter med en dejlig kropsmassage med olie der nære din hud.

Herefter renses ansigtet let og en skøn eksfolierende ansigtsmassage efterlader dit ansigt med en glat og frisk udstråling. Behandlingen afsluttes med foryngende serum og ansigtscreme.

Kroppen får igen opmærksomhed med en dejlig bodyscrub, der nære og forynger din hud!
Med til badet får du en dejlig bodylotion.

Alle produkter der anvendes i denne behandling er Nordic Amber, der bl.a. er baseret på Aloe Vera, ravpulver eller ravsyre der virker beskyttende på din hud. Nordic Amber er 100% økologisk!

Alle behandlinger hos Salt Touch er inklusiv gratis adgang til ’Det Døde Hav’ i Mariager Saltcenter, hvor du kan slappe af i 40 grader varmt salt vand med et saltindhold på ca. 30 pct. Vi sørger for, at I får en hyggelig oplevelse i en atmosfære af lækre aromaer og levende lys. Du eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde dit ophold hos Salt Touch.

Varighed 90 min.

Pris 995,- kr pr. person