Den 7. himmel

Ren forkælelse med optimalt velvære og afslapning. Når du sidder og nyder en kop te, bliver din behandlingen indledet med fodbad i proteinrige mælk med vitaminer, urter og æteriske olier, herefter afslappende klassisk kropsmassage, inkl. Akupressur. Behandlingen fylder dig med positiv energi, så du oplever autentisk følelse af velvære.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

 

Hotstone massage

En luksus kropsmassage på 60 minutter med varme lavasten i forskellige størrelser, der er blid og terapeutisk. Virker meget afstressende og afslappende på krop og sind. En massageform for den totale oplevelse af  luksus og ultimative velvære.  inkl. hovedbund massage.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Luksusterapi

Behandlingen indledes med kropsmassage, samt massage af hænder og hovedbund. Herefter lægges der lune kompres på ansigt og fødder, hvorefter den optimale afslapning opnås ved akupressur. Behandling afsluttes med en kop te; her vælges imellem urtete eller grøn te.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Anti-stress behandling

Kropsmassage, spændinger i hovedbund løsnes med akupressur. Inkl. ansigtsmaske, tonic, ansigtsmassage dagcreme og hviletid.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Aromaterapi

Denne massage handler primært om at pleje sit velvære og forkæle sig selv. Virkningen af æteriske olier til stimulering og afspænding, samt duftstofferne i blomsterne har hvert især specifikke egenskaber, som påvirker vores hormon-system. Massagen er en kombination af flere teknikker, og i samspil med afslappende musik og varm olie skabes der en afstressende atmosfære, som genopretter balance og harmoni.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

 

Luksus helkropsmassage 

En klassisk oliemassage, hvor hele kroppen eller dele af den arbejdes igennem, med henblik på at øge cirkulationen og give en dyb afslapning.

Pris: 850,- kr. 
Behandlingstid 60 min. 

Bambusmassage

Massage med bambusstokke er helkropsmassage, dybdegåede og behagelig. God til ømme muskler og idrætsrelaterede problematikker. Musklerne blødgøres, udstrækkes, blodgennemstrømningen øges og affaldsstoffer udskilles.

Pris: 850,- kr.
Behandlingstid 60 min.