Healingsmassage:  

Healingsmassage & Clairvoyance er en blid behandling som giver dig muligheden for at fordybe dig i dit indre ‘jeg’, alle sammen med henblik på at skabe en indre balance. Behandlingen giver dig muligheden for at mærke både krop og følelser på en mere intens og levende måde. Hos Visdommens Kilde er massage blot en af de mange teknikker som vi benytter til healingsprocesser. Nogle mennesker ønsker at få massage blot for at slappe af, i form af at give sig selv et frirum, samt en pause fra hverdagens mange udfordringer. Andre kommer som et led af en større selvudviklingsprocess, idet de har et behov for at få øvelsen til at lytte til de mange signaler fra kroppen, samt få en øget opmærksomhed på denne.
Massagen foregår via langsomme, og forholdsvis blide strøg. Det langsomme tempo gør, at du kan følge med på både et fysisk og psykisk niveau. De blide strøg gør, at din krop ikke behøver at spænde op, samt være på vagt fordi det gør ondt, men i stedet åbner op for muligheden for afslapning med fuld tillid til behandlingsprocessen.

Clairvoyancen er en tillægsløsning til dig som ønsker enten at finde dit ståsted i livet, samt få en afklaring på den forvirring, du har mødt ift. de valg som du står overfor. Clairvoyancen er derfor ikke kun et spørgsmål om at få endegyldige budskaber serveret, men i højere grad også et fornuftigt værktøj til at skabe ro. Clairvoyancen er også med til at få vist dig vejen til eventuelle muligheder og løsninger, vha skabelsen af et stærkere indre fundament, uanset årsagsforklaringen på dit valg. Når du modtager budskaber, så beslutter du dig for om hvorvidt du vil følge disse, eller om du vil følge dit eget valg. Alle beslutninger har konsekvenser, også dem som du ikke ønsker at træffe. Healingsmassagen, inkl. clairvoyancen, er derfor individuel, idet den er skræddersyet til netop det, du har brug for, med respekt for dine egne grænser.

Healingsmassagen, m. clairvoyancen, kan gives fortrinsvist som en helkropsmassage. Derudover kan healingsmassagen, m. clairvoyance, også kombineres med øvrige selvudviklingsprocesser. Både mænd, kvinder, samt de unge kan få stort udbytte af healingsmassage m. clairvoyance, idet vi alle kan få brug for både frirum og vejledning.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min.

 

Harmonisk liv & balance


Mange af vores blokeringer i livet er relaterede til psykiske udfordringer. Denne behandling indledes med en samtale om dine drømme, din livsstil, samt dine livsmønstre. Kropsterapien er en behandling som er kombineret med en række forskellige terapeutiske indfaldsvinkler. Hertil er kropsterapien særligt effektiv mod depression, uro, angst, forvirring, manglende overblik og lign.
Kropsterapien inkluderer en blid healingsmassage, efterfulgt af en personlig guidet meditation (inspireret af The Ageless visdomsteknik) kombineret med farveterapi og afbalancering af alle menneskets chakraer. Kropsterapi fjerner blokeringer på både et fysisk og psykisk niveau, og med denne behandling vil du opleve følelsen af lettelse og afslappethed, samt få genoprettet overblik ift. dig selv.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid: 60 min