Luksus kropsterapi

Behandling indledes med kropspeeling, herefter afslappende brusebad. Denne kropsterapi blødgør din hud, afsluttende massage som beroliger musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med urte te. 

Pris: 950,- kr. 
Behandlingstid 60 min. 

 

Luxus kur 

Nyd denne helt specielle kur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling  som indeholder eukalyptus, som beroliger musklerne. Efterfulgt karbad, hvor du få serveret frugt, nødder, vin, og vand. Behandling afsluttes med helkropsmassage som som giver  velvære til hele kroppen, god til ømme og trætte muskler. 

Pris: 1100,- kr. 
Behandlingstid 90 min. 

Velvære deluxe terapi

Ren forkælelse for krop og sjæl, eftersom hele kroppen masseres med varm lavendelolie med varme lavasten. Behandling afsluttes med fugtgivende ansigtsbehandling, alt efter hudtype inkl. lune kompresser. Behandling afsluttes med skøn ansigt og hovedbunds massage med varm lavendelolie.  

Pris: 1100,- kr. 
Behandlingstid 90 min. 

Mudder kropsindpakning: 

Fantastisk oplevelse med ren og naturlig mudder fra det døde hav, behandling indledes med at du få hel kropsindpakning med lune mudder, efterfulgt af ansigtspeeling. Behandling afsluttes med bad, og en letter kropsmassage i mandel olie. Behandling er særlig god for gigt, eksem, og psoriasis. 

Pris 1100,- kr.
Behandlingstid 90 min.

Velvære kur: 

Behandling indledes med lækkert karbad med salt fra Det Døde Hav, som er uforarbejdet og ren naturlig. indklusiv æteriske olier, efterfulgt servering af frugt og juice. Behandling afsluttes med en klassisk kropsmassage inkl. letter ansigts og hovedbundsmassage, som efterlader det ultimative følelse af ren velvære. 

Pris: 1100,- kr. 
Behandlingstid: 90 min.