Astral Terapi

Hvis velvære og frigørelse er kvaliteter som du savner, så er astral terapi den rette løsning for dig. Denne behandlingsmetode er en kombination af forskellige terapeutiske metoder. Astral terapi er en komplet neurofysiologisk, spirituel terapibehandling som tager udgangspunkt i hele dit indre DNA-system. Denne kaldes for Akasha arkivet, eller også de åndelige arkiver, hvori denne gemmer på al historie om din karma. Da astral terapi er spirituelt orienteret, er der også stort fokus på at balancere mellem alle dine chakra. Her arbejder man med alle 24 chakraere under chakraafbalanceringen. Endvidere sættes der også et fokus på dine organer, idet dine organer kan hobe al negativitet til sig, såsom vrede, frustration, sorg, angst, stress og smerter. Det er derfor vigtigt at skabe balance, da de mange forskellige negative egenskaber kan forårsage sygdomme m.m.
Da astral terapi er en kombineret behandling med principper fra neuofysiologien, samt spiritualiteten, åbnes der op for muligheden for at stabilisere din hjernevæske, samt puls- og nervesystemet. Astral terapi inkluderer også en kanalisering, samt et sæt selvudviklingsværktøjer, som giver dig de nødvendige færdigheder og kompetencer til at forstå dig selv, dine omgivelser, samt den lykke som du ønsker dig. Ved afslutning af astral terapi, sættes der fokus på kropsterapi, hvori der bliver arbejdet på at få fjernet traume fra din fysiske krop. Dette foregår via en guidet meditation i form af en række forskellige mantraer.

Astral terapi er en stærkt, healende behandling som hurtigt, og effektivt, kan fjerne uharmoniske energier fra kroppen.

Pris: 1.800 kr.
Behandlingstid: 120 – 135. min.

Astral Valetudo


Er du træt af fysiske smerter? Vil du opnå en bedre nattesøvn? Føler du dig hæmmet, når du skal være sammen med andre mennesker grundet manglende overskud? Astral Terapi (Valetudo) er en fantastisk behandlingsmetode som er rettet lige mod dig og dine udfordringer. Genfind livsglæden gennem en udførlig og opbyggende behandling, der er sammensat af en række forskellige teknikker.

Fokusområdet for denne behandling er, at der skal etableres en kommunikation mellem de forskellige dele af kroppen, og dermed optimere de enkelte kropsdeles funktioner helt i top. Astral Terapi (Valetudo) hjælper dig med at genvinde en stærk koncentrationsevne, bedre hukommelse, øget fysisk styrke, samt større psykisk råderum, som du kan tage med dig, når du begår dig sammen med andre mennesker.

Pris: 1.100 kr.
Behandlingstid: 90 min.

Astral Libertas 

Astral terapi (Libertas) er en dybdegående behandling om indre kommunikation. Behandlingen er særligt effektivt mod uvished og manglende overblik, som oftest kommer til udtryk ved stress, utålmodighed og manglende overskud i dagligdagen.

Astral terapi (Libertas) indledes med en samtale, hvori der bliver lagt fokus på hvordan harmoni skabes, samt genskabes i dit sind. Formålet er derfor at du finder nye perspektiver på livet, og dets virkelighed. Endvidere afsluttes astral terapi (Libertas) med en kropsterapi, hvorpå denne sætter fokus på at skabe balance mellem din hjernevæske, hjernepuls og nervesystemet. Hertil inkluderer astral terapi (Libertas) også coaching, i form af humanistisk psykoterapi, samt anvendelse af en række ritualer.

Denne terapi er balsam for både krop og sind, og kan dermed bidrage til opnåelsen om større frihed, samt en højere balance mellem krop og sind.

Pris: 1.100 kr.
Behandlingstid: 90 min.